1 maart 2022
Wandelend genieten van mooie stukjes Haarlem en omgeving, zaterdag 26 maart gaat Miny weer op pad. “Door corona heeft het een tijdje stilgelegen, maar nu kan het gelukkig weer. Samen wandelen en onderweg gezellig kletsen. Via het Houtmanpad richting Elswout of langs de Singel en Bolwerken. De afstand laten we afhangen van het weer en wat iemand aankan. Ja, afgelopen zaterdag was het schitterend weer. We hebben zo’n 2 uur gewandeld, zes á acht kilometer door de natuur. Heerlijk!”

 

Ook wandelen met Miny? Dat kan iedere laatste zaterdag van de maand. Vertrek om 11.00 uur, met vooraf een kopje koffie á € 1,00 in Het Zaeltje. Aanmelden of meer weten? Neem contact op met Miny Schrotenboer: j.schrotenboer@chello.nl of 023 534 08 60

Banner Image

‘Samen zijn
wij Rosehaghe’

Rosehaghe, een dorp in de stad met een eigen karakter. Met haar 138 eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en een verenigingsgebouw is Rosehaghe een van de kleinste, zelfstandige woningbouwverenigingen in Nederland. Een unieke woongemeenschap, bestuurd door de bewoners zelf. Samen zijn wij Rosehaghe.