atum

27 november 2022

ijd

14.00 – 16.00

osten

Toegang is gratis p.p.

ocatie

Het Zaeltje

“Vilten is mediteren, je hoofd leeg maken bij het creëren”
Ik gebruik wol, zijde maar ook viscose en papier om te vilten. Zachte materialen, ronde vormen, maar ook beweging is een belangrijke element in mijn werk. Vilten is een eeuwenoude handwerktechniek. Wol verandert met zeep, water en langdurig rollen en wrijven tot een kneedbare stof. Vilt is zowel ruw en sterk als zacht en licht. Met die elementen maak ik “nieuwe” viltkunst. Cultuur, natuur en kunst inspireren mij daarbij. Keramiek vormen, landschappen en natuurlijke structuren van zaaddozen, grassen en stenen. De materialen, kleuren en vilttechnieken verwonderen mij en inspireren mij telkens opnieuw.
Zondag 27 november, opening van 14.00 tot 16.00 uur. Daarna tot 4 februari op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.15 tot 11.45 uur.
Banner Image

‘Samen zijn
wij Rosehaghe’

Rosehaghe, een dorp in de stad met een eigen karakter. Met haar 138 eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en een verenigingsgebouw is Rosehaghe een van de kleinste, zelfstandige woningbouwverenigingen in Nederland. Een unieke woongemeenschap, bestuurd door de bewoners zelf. Samen zijn wij Rosehaghe.