atum

2 juni 2024

ijd

16.00 – 19.00

osten

€ 5,00 p.p.

ocatie

Het Zaeltje

Zondag 2 juni organiseren Leonie Beij en Patricia Spring in ’t Veld weer de Buurtsoep! Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom in het Zaeltje. De inloop duurt tot ongeveer 16.30 uur en daarna gaan we gezellig samen soep eten met stokbrood en kruidenboter.

Voor degenen die het concept buurtsoep nog niet kennen:

Wij vragen een aantal mensen om een flinke pan soep te maken. Misschien is het een oud familierecept en heeft u er een mooi verhaal bij. Die pannen soep worden naar het Zaeltje gebracht en Leonie en Patricia zorgen voor de aankleding, stokbrood met kruidenboter en de bar.

Deze keer willen we ook graag een toetje serveren. Dus ook uw lekkere taart, pudding of fruitsalade is van harte welkom!

De kosten zijn 5 euro voor net zoveel soep als u op kunt (of tot dat het op is). Daarbij is 1 drankje inbegrepen. KINDEREN ETEN GRATIS MEE.

Graag horen wij wie er een pan soep of toetje wil maken. De onkosten kunt u bij ons indienen of u eet gratis mee.

Schuif gezellig aan op zondag 2 juni. Tot ziens in Het Zaeltje! Opgeven is niet nodig.

Voor vragen of aanmeldingen om soep of een toetje te maken:
06-38065685 Leonie Beij
06-21410825 Patricia Spring in ’t Veld

Banner Image

‘Samen zijn
wij Rosehaghe’

Rosehaghe, een dorp in de stad met een eigen karakter. Met haar 138 eengezinswoningen, 2 bovenwoningen en een verenigingsgebouw is Rosehaghe een van de kleinste, zelfstandige woningbouwverenigingen in Nederland. Een unieke woongemeenschap, bestuurd door de bewoners zelf. Samen zijn wij Rosehaghe.